2011. március 29., kedd

na igen...

Nos kaptam az imént (nemrég) sztem kritikát :) komiban h másolok egy oldalról ezért most szeretném kikiáltani  h nem másolok sehonnan mevel amit írtak nekem. h melyik old-ról arról még nem is hallottam. De h ha úgy véli valaki hogy egy ol-ról írok akkor sajnálom ez az én gondolat menetem és mindíg csak összedobom sosem írom előre és ezekben hogy is mondjam 1ember néha segít és neki köszönöm. És h a helyesírásom: na igen:) az téll katasztrófális dáhááát ez van.
Viszon van valami aminek örülök? na ugye milyen jó? nekem az:)))
és az az h azt írta h még tok hova fejlődni és ezt ugye én írtam szal ezáltal arra következtetek h rendeszeresen el olvas legalább 1-2 részt
Na ez olyan hosszú lett  még egy rövidebb résznek is el menne:)))
na mind1 ez van és köszi aki még ezt is el olvasta (katasztrófális helyesírásom ellnében is) :))))))

21

-Jó reggel Georg köszöntek szinte egyszerre majd a többiekkel is lepacsiztak.
-Na mi a program mára David? Kérdezte Tom hatalmas mosollyal az arcán
-Jólvan Kaulitz látom jó volt az éjszakád. De most koncentráljunk inkább a munkára nos: Nemsoká lesz egy interjúnk amin ügye a turnéval kapcsolatos kérdéseket fognak fel tenni. Kérlek Kaulitzok ha megint csináltatok a szerelmi életetekben valamit amiről én nem tudok akkor azt tagadjátok ahogy tudjátok világos?
-Igen David mondták monoton hangon a fiúk.
-Szuper na aztán lesz még 2 fotózás is és végül egy hatalmas koncert este 23:00-kor.
Érthető?
-Jah Mondta Gus.
-Szuper na akkor induljunk is.
Az interjún nem történt túl sok dolog tényleg a turnéról kérdezősködtek inkább. Persze néhány "magán életi" dolog is be csúszott de most úgy válaszoltak mindenre hogy ne legyen belőle fel háborodás.
A fotózáson:
Billre egy nagyon szexi bőr, szegecses ruhát adtak ami eléggé hasonlított a fellépő ruhájára.
Billrúl és Tom ről külön készültek fotók ahol csak ketten voltak. Ki ment a fotós inni egy kávét és ki cserélni a gépét. Ők ezt az alkalmat és vadul egymás ajkainak estek.
-Szexi vagy cica állati ez a szerelés. Majd Bill bele markolt szerelme fenekébe majd Tom is ezt tette Billével. Nem soká lépteket hallottak ezért gyorsan szétszakadtak még mindíg ki voltak ki pirulva és gyorsan vették a levegőt. Igaz hogy l szakadtak egymástól de mindketten szerelmük csípőjén felejtették a kezüket ezt a fotós is meg látta: - Csodáltatos gyönyörű maradjanak így mintha csak egy pár lennének.
Bill erre a kijelentésre csak nyelt egy nagyot majd Tom észrevehetetlenül meg simogatta szerelme csípőjét és kajánul mosolygott rá.
-agyon jó ez a mosoly Bill te is eressz el pár szerelmes pillantást.Bill mintha csak erre a kijelentésre várt volna azonnal el kezdett némán flörtölni Tommal. Majd egéssz közel is hajoltak egymáshoz mintha már meg is akarnák csókolni egymást. Telljesen bele is feletkeztek hogy épp munka fotózáson vannak.
-Ahhhh szuper nagyon jó képek lesznek mondta a fotós önelégülten. Bill és Tom csak egy mosollyal nyugtázta ezt.
Aztán nem soká végeztek is majd a fotós le lépett meg beszélni Daviddel pár dolgot.
-Szuper voltál cica adott Tom egy csókot.
-Köszi de te sem voltál rossz majd vele csípett bátya fenekébe.
-Naaaa nyfogott Tom. -Amúgy azt hittem hogy az őrületbe kergetsz azokkal a pillantásokkal majd adott neki még egy apró csokot. Aztán el kezdtek készülődni majd mentek is a másik fotóshoz de előtte még meg álltak enni mind az 5-en. Találtak is egy jó éttermet ahova be tudtak ülni enni. Hamar meg is ebédeltek hisz sietniük kellett.
A másik fotózáson semmi érdekes nem történt gyorsan végeztek is.
David úgy döntött hogy a délután többi részén azt csinálnak amit akarnak. A fiúk ennek nagyon örültek hisz úgy volt hogy az egész napuk be lesz ráblázva.  Így be ültek a hotel bárjába keveset ittak hisz ne hogy meg ártson nekik a koncert előtt. Biliárdoztak még egy keveset majd mindenki fel ment a saját szobájába és le pihentek.


Most is kérek komikat h ha lehet :))))))