2011. április 11., hétfő

34

David dühösen zavarta meg a Billék szerelmes csókját.
-Mégis mit képzeltek ti magatokról? Háborodott fel David.
Az ikrek nem tudtak mit mondani Bill csak kétségbe esetten nézett Davidra. Tom észre vette hogy Bill mennyire tehetetlen majd eszébe jutott miket mondott régen hogy ő rá mindíg számíthat és ha kell ki kiabálja a világnak már épp szóra emelte a száját mikor Gusztáv közbe szólt.
-Hagyd már David hisz látod hogy szeretik egymást sétált oda az ikrekhez.
-Köszi súgkák neki halkan.
-De hát testvérek! El tudjátok mi lesz ebből ha kitudódik? Nem hát persze hogy nem akkor majd én el mondom. Mindenki el fog titeket ítélni mindenki értitek? Jut is eszembe te tudtál erről? fordult Gusztáv felé.
-Igen tudtam és képzeld én nem ítélem el őket. Ha együtt boldogok akkor legyenek együtt senkinek semmi köze nincs hozzá se neked se nekem se senkinek pláne nem vadidegen embereknek. mondta Gus telljesen nyugottan.
-Jólvan én ezzel nem tudok mit kezdeni fel adom. Tette fel kezeit David majd ki ment és töltött magának egy pohár vizet.
-Köszi hogy mellénk álltál mondta Bill.
-Ugyan nincs mit  majd Bill meg ölelte barátját hogy ezzel is ki fejezze hogy mennyire hálás neki.Majd Gusztáv ki ment Davidhez így az ikrek kettesben maradtak.
-Szeretlek kicsim ölelte magához Billt Tom majd apró puszikat adott nyakára.
-Én is szeretlek Tom fúrta fejét a nyakába.
Eközben David és Gusztáv komoly beszélgetést folytattak az ikrek szerelméről. És ezáltal David szemei is kezdtek egyre jobban felnyílni amiket hallott majd úgy 10-15perc után vissza ment a busz hálórészlegére hogy beszélgessen egy kicsit Tomékkal.
-Beszélhetnénk? kérdezte David a szerelmesek szinte azonnal el húzódtak egymástól  - ne-ne nincs semmi baj mondta David tiltakozóan -épp ezért szeretnék veletek beszélni a fiúk csak nagy szemekkel néztek
-Igen? kérdezte Tom csodálkozva.
-Igen szóval sajnálom hogy úgy ki akadtam csak hát eléggé meg lepődtem de ezt meg érthetitek.  Gusztávval beszélgettünk és ahogy el mondta ti tényleg nagyon szerethetitek egymást ahogy hallotta. Szóval én örülök hogy együtt vagytok. Őszintén. De remélem ez nem fog akadályozni a munkában illetve nem fok ki tudódni.
-Jajj David! Borult a Nyakába Bill és jó erőssen meg ölelte.
-Nem fog hidd el. Mondta Tom.
-Jólvan Bill még a végén Tom féltékeny lesz. Erre fel nevettek mindannyian.
-Na jólvan én vissza megyek a két G-hez  mondta David. Elözben ők is beszélgettek az ikrekről és el Georg el mondta hogy neki bizony tetszik Tom. Gusztav pedig azt hogy neki Bill és mindent meg beszéltek. Viszont amint ki ért David el hallgattak.
-Na mi az? nézett csodálkozva David
-Semmi csak beszélgettünk. mondta Gusz. -Na mi van az ikrekkel?
-Semmi különös meg beszéltünk mindent. Tudjátok én tényleg örülök hogy boldogok csak alőszőr még fura volt ez az egész helyzet. mondta David.
Többet már nagyon nem is beszélgette inkább TV-t néztek és el foglalták magukat.

Eközben Bill és Tom egymás karjaiban pihentek és beszélgettek. Majd hamarosan meg érkezett a busz az újjabb állomásra.

Kéééééééééééérek komikat!!!:)))))