2011. június 8., szerda

23

-Természetesen. Liza kérlek gyere ide. Nyújtotta a kezét mosolyogva a lány felé. Ő meg szeppenve nézett mindenfelé majd meglepődve vette tudomásul hogy Bill rá mutat. Majd lassan el kezdett az énekes felé menni.
-Te jól vagy Bill? Kérdezte a lány szégyenlősen miközben leült Bill mellé.
-Na látom Bill egy egéssz aranyos kis lánnyal vagy most épp párkapcsolatban.
-Igen Liza valóban aranyos és nagyon kedves is. Mondta Bill miközben meg simogatta a lány combját majd össze kulcsolta ujjaikat.
-Viszont én úgy hallottam hogy nemrég Paris Hiltonnal alakítottatok egy párt.
-Na igen. De tudod hamar rá jöttem hogy mellém egy olyan lány kell akiben meg tudok bízni.
-Ezek szerint Paris-ben nem bíztál meg?
-Az én bizalmamat ki kell érdemelni és az nem könnyű. De ezt ő nem tudta el fogadni. Viszont Liza ki érdemelte. Mosolyodott el Bill majd az említett lányra nézett. Aki szinte még mindíg nem tért magához.
-Értem nos erről akkor halgassuk meg személyesen a szőke bombázót Paris Hiltont.  Jelentette be Stella a vendéget. Aki nem meglepő módon egy teljesen kihívó egybe ruhát viselt.
-Sziasztok. Köszönt mosolyogva Paris.
-Helo. Húzta el a száját Bill.
-Ejha úgy látom van egy kis feszültség köztetek. Mondcsak Paris mért nem vagytok már együtt Billel? Vagy soha nem is voltatok? Kérdezte a műsorvezető érdeklődve.
-Nos az a helyzet hogy én nem tudok mit kezdeni egy kisfiúval. Én még azon sem lennék meglepődve ha még mindíg szűz lenne szegénykém?
-Annyira csúnyának tartod?
-Nem dehogy. Helyes kisfiú csak a kulcsszó a kisfiú nem elég érett még én úgy veszem észre.
-Már megbocsáss de attól ő még hogy az öcsém nem akar lefeküdni veled attól ő még nem kisfiú. Sőtt épp emiatt sokkal érettebb mint te mert ő tud várni de ezek szerint te nem.
-Azért mert te már megbasztad 1X még nem kel hogy kinyíljon a szád. Mondta Paris felgmán.
-Képzeld nem feküdtem le Billel egyszersem hisz az ikrem ez apszurd. Mondta Tom kicsit idegesen ám hangja nyugottságot sugárzott.
-Kérlek nyugodjatok le. Mondta a műsorvezető. A mai műsorunk ezzel amúgyis véget ért. Köszönöm hogy velünk tartottak a viszont látásra.
-Mi volt ez? Kérdezte Liza csodálkozva.
-Hát hivatalosan is bejelentettem hogy együtt vagyunk. Mosolygott kínosan Bill.
-Jah vettem észre csak kár hogy erről el felejtettél szólni. Tépte ki karját Bill kezéből majd gyorsan elsietett.
-Látom a kis barátnőd nem volt nagyon felvilágosulva hogy mi is történik. Mondta Paris miközben hozzásimult Billhez.
-Nagyon vicces.
-Amúgy látom jól össze kaptál a bátyáddal.
-Az nem a te dolgod. Mondta Bill majd ő is el indult hátra.
-Hé azt hiszed hogy ez miattam van? Kérdezte Paris miközben le ült Bill mellé az énekes öltözőkében.
-Tévedsz. Nem hiszem hanem tudom.
-Ugyanmár lásd be ha ennyi miatt szétmentek akkor nem is illetek össze. Mondta Paris miközben rágyújtott majd meg kínálta Bill is aki meg köszönte és vett ő is egy szálat.
-Nem tudom. Igazából Tom furcsa személyiség. Még én sem tudtam teljesen kiismerni egyszer azt iszem hogy mindent tudok róla máskor pedig azt hogy semmit sem mintha nem is ismerném. De lehet hogy ezzel ő is így van. Mondta Bill miközben mélyet szívott a cigijéből.
-Hát igen lehet. Ha annyira odáig vagytok egymásért talán meg kéne beszélnetek ezt az egésszet.
-Azok után hogy csak úgy oda sétált, a közönségből kihúzott egy lányt és csak úgy lesmárolta?
-Na jó de te meg be mutattad. Lizát. Mondta Paris miközben ő már el nyomta a csikket.
-Igen de csak azután miután a bátyám egy vadidegen csajjal cserélt nyálat. Még a hideg is kiráztőle. Mondta Bill és ő is el nyomta a cigijét.
-Na és tőlem? Kérdezte Paris miközben lágyan meg csókolta Billt.
-Most valami miatt nem. Mondta halkan Bill majd vadul megcsókolta a lányt.  Lassan mindkettőjükről le került a ruha és a két felhevült test egybe olvadt. Bill előszőr lassú ütemet diktált de ezt a lány már nem bírta tovább túlságosan vágyakozott arra az örömre amit Bill tud neki nyújtani ezért gyorsan fordított a helyzeten így ő került felülre és gyors mozgásba kezdett nem telt bele sok idő mikor mindkétfél megérezhette a beteljesülés édes érzését. Paris abban a pillanatba ráhanyatlott Bill izadt felsőtestére és úgy várták meg míg mindkettőjük lélegzetvétele vissza áll az eredeti állapotba.
-Hmmm jó voltál Billy. Harapott az énekes fülébe a szőke lány.
-Te sem panaszkodhatsz. Nevetett fel Bill.
-Esetleg megismételhetnénk valamikor. Mondta Paris miközben már ruhában ültek egymás mellett és igazgatták magukon a ruhát a sminket és a hajukat is rendbe tették.
-Hát kitudja talán egyszer. Mosolyodott el Bill.
-De ha el fogadsz tőlem egy tanácsot akkor beszélsz a bátyáddal mert merem gondolni hogy azért így nem valami jó nektek. Mondta Paris komolyan.
-Azt hiszem hogy Tommal nem lesz közelebbi viszonyunk egymással minthogy eltűrjük egymást és ennyi.
-Ahogy gondolod. Pedig mindent leszámítva jópáros lennétek. Mondjuk szívesen megnézném ahogy smároltok.
-Hogy neked milyen piszkos egy fantáziád van Paris.
-Naaa én is csak emberből vagyok. Nevette el ő is magát. -Viszont én megyek. Szia Billy.
-Ahogy gondolod és szia. Adtak egymás arcára 2-2puszit majd egy gyors szájra puszi is volt és már el is ment Paris. 
Bill is gyorsan össze szedte magát majd ő is hazafele vette az irányt. A kicsi forgalomnak hála hamar haza ért. Úgy gondolta amikor haza ér egyből be dől az ágyba és nem fogja érdekelni ha Tom épp egy csajt dönget vagy akármit csinál ő nem akart azzal foglalkozni.
-Beszélnünk kell. Mondta Tom köszönés nélkül és Bill előtt állt közvetlenül az ajtóban.
-Igen én is így gondolom. Ma este elköltözöm. Mondta Bill kikerülve a bátyát és elindult a lépcső felé. -További mondani valóm nincs. Mondta Bill ridegen majd fel ment a lépcsőn. Tom elsőnek nem is tért magához Bill stílusától mintha csak egy érzelemmentes robot lenne.
-Nekem viszont lenne! Kiabált utána Tom.
-Lehet. De engem viszont nem érdekel. Fordult vissza Bill a lépcső közepén.
-Ezt meg hogy érted? Nézte Tom nagy szemekkel Billt.
-Úgy ahogy mondom. Ezentúl azt hozol ide akit akarsz nem számít. Felőlem még lehet ez a hárened is nem érdekel. Továbbá annyi közünk lesz egymáshoz hogy a próbákon illetve a fellépéseken megpróbáljuk elviselni egymás társaságát. És ha esetleg anyáékhoz kéne mennünk megpróbálok jópofát vágni hozzá de ennyi. Se több se kevesebb. Bill hangja érzelemmentesen csengett. Viszont lelke legmélyén szinte bele fulladt saját könnyeibe. És ezek a könnyek már a felszínre is utat akartak volna törni ám Bill ezt meg akadályozta. Gyorsan be ment a szobályába és szinte azonnal pakolászni kezdett. Úgy 1óra alatt el is pakolt mindent. Fogta a készpénzét is majd a bőröndöket és lecipelte őket a lépcsőn. Tom viszont nem akarta engedni hogy öccse el mennyen a házból. Így mikor Bill is le ért a lépcsőn Tom meg ragadta a csuklóját hogy ezzel maradásra késztesse.
-Nem mehetsz el.
-Haggy nem vagyok kíváncsi rád. Rántotta ki csuklóját Tom újjai közül.
-Nemérdekel végig fogsz halgatni! Mondta Tom idegesen.
-Nem Tom nemfoglak. Rázta meg hevesen Bill a fejét. -Nem foglak végig hallgatni mert nem akarlak. El fogadtam a tényt miszerint én nem vagyok neked olyan fontos mint azok a lányok akikkel lefekszel. Úgyhogy kérlek haggy békén! Mondta Bill mint egy betanul szöveget. Tom erre pedig képtelen volt mit válaszolni az énekes csak bólintott egyet majd megragadta bőrönjeit és bepakolta őket a kocsijába.

Kéééééérek komikat!!!!!
Am arra gondoltam hogy lehetne ez a vége hisz amúgy is olyan :)))) na??? sztem jó ötlet :)))