2011. április 4., hétfő

26

De Gusztáv eközben még mindíg nem tudta ki verni fejéből hogy Bill milyen csodás szerető is lehet.  Hisz ha Tomból olyan állati ösztönöket tudott elő hozni amit eddig ő még nem is tudott pedig ő mindíg be számol az éjszakáiról.Elképzelte Billt ahogy izzatságól fénylik teste ahogy szaporán viszi a levegőt ahogy szenvedélyes csókokat ad neki. Ezt mind-mind el képzelte és még többet is. Egyszer csak azon kapta magát hogy keményen áll férfiassága. Nem is tudta hogy mire gondoljon mivel már a pusztán az a tudat hogy milyen lehet Bill már ezt váltja ki belőle.El határozta hogy lépni fog ahogy alkalma nyílik rá és nem az lesz a fejében hogy éppen Tommal van mert nem hisz az nem normális ha ha valaki a saját ikertestvérével szeretkezik.
Normális? Miaz hogy normális hisz ő is szerelmes Billbe nagyon is szereti jobban mint ahogy lehetne hisz szexuális vonzalmat érez iránta.

Georg fejében:
Nagyon remélem hogy tényleg nincs baja az ikrekkel mert nem akarom hogy Tom szomorú legyen. Hisz annyira jl néz ki olyan szép arca van.
Gondolat menetéből David zavarta meg mert meg látta hogy egyedül üldögél egy pohár itallal gondolta csatlakozik hozzá. Beszélgettek egy keveset a turnéról a bandáról és minden egyéb apróságról.
Majd úgy gondolták hogy fel mennek Gustávhoz és az ikrekhez is és meg kérdezik őket hogy nincs-e kedvük el menni valahova. Előszöt Gusz hoz mentek:
-Csá nincs kedved el menni valahova jó lenne kicsit kikapcsolódni mondta Gerorg
-De persze mehetünk egy 10 perc és kész vagyok
-Szuper akkor addig megyünk és szólunk az ikreknek is
Georg szerencséjére addig már el múlt az erekciója és meg fogadta hogy most lépen fog Bill felé.

Most David kopogott.
Jobbkor nem is tudták volna meg zavarni őket mivel Bill épp Tom felsőtestét hintette be apró csókokkal miközben meg szaporán vette a levegőt.
-A francba káromkodott Tom -Maradjunk csendben hátha el mennek.
De nem mentek csak egyre hangosabbak lettek a kopogások. Gyorsan ki keltek az ágyból majd Bill magára kapott egy farmert és egy pólót és már nyitotta is az ajtót nem foglalkozva avval hogy szerelme még félmesztelen.
-Hát ti? kérdezte meglepődve Bill miközben ki nyitotta résnyire az ajtót.
-Na készülj Kaulitz el megyünk kikapcsolódni mondta David.  -Na szólunk Tomnak is és indulhatunk is mondta vidáman Georg.
-nem kell szólni Tomnak mert úgy is itt van.
-Itt? mi az ti össze vagytok nőve Kaulitzok? Nevetett fel David.
-Nagyon vicces ha-ha mondta unottan Bill
-Na jólvan látom eleven vagy Bill na készüljetek azt nemsoká indulunk.
10Perc múlva már mindenki le ért indulásra készen. Guszráv egész úton Bill nézte hogy milyen gyönyörű pedig alig volt most kivételesen rajta smink.


Bocsi az extra rövid részért csak kevés időm volt :(