2011. június 1., szerda

17

-Csak meg akartam kérdezni hogy áll-e még a mai este? Kérdezte Alex kicsit félénken.
-Természetese. 6-ra megyek. Mondta Tom egy nyögést elfojtva.
-Oké akkor szia Tom.
-Szia vigyázz magadra.  Tom amint kinyomta a készüléket egy hatalmasat sóhajtott.
-Ki volt az? Kérdezte Bill és abba hagyta bátya csókolgatását és egyszerűen átölelte hátulról.
-Alex. Mondta Tom és végig simított Bill karján.
-Az ki? Kérdezte Bill kíváncsian. Még nem hallottam róla.
-Nemrég ismertem meg. Aznap mikor elmentem a szállodába.
-A szállodában ismerted meg? Kérdezősködött tovább Bill.
-Nem egy meleg bárban. Nem tudtam hogy az melegeknek van csak miután már be mentem de akkor már nem nagyon érdekelt semmi. Túl sokat ittam ahoz hogy bármi is érdekeljen. Mondta Tom és kerülte öccse tekintetét.
-Értem szóval akkor te vele akarsz lenni. Mondta Bill majd ölelő karjait vissza húzta maga mellé. De Tom rögtön kapcsolt és el kapta Bill egyik csuklóját és megfordult öccsével szemben.
-Nem vagyis nem tudom Bill.
-Értem szóval akkor azt sem tudod hogy együtt akartál volna-e lenni velem mert ha így van akkor több mint valószínű hogy megbántad volna.
-Nem nem bántam volna meg. Csak tudod mit? Csak azt tudom hogy mindíg veled akarok lenni. Mondta Tom majd meg csókolta öccsét.
-Hát nekem nem így tűnik. Inkább készülődj ne okozz csalódást Alex-nek nem ezt érdemli. Mondta Bill majd ki tépte csuklóját Tom kezéből gyorsan vissza vette magára a feszes boxerét és ment az ajtóhoz. De Tom nem engedte hogy ki mennyen gyorsan utána ment óvatosan neki lökte Billt a falnak és karjaival körbe zárta.
-Nem érdekel Alex! mondta Tom teljesen nyugodtan.
-Akkor nem találkoznál vele ha nem érdekelne.
-Jó tudodmit? Akkor nem találkozok vele.
-Ténxleg? Kérdezte Bill csillogó szemekkel.
-Ha ezt szeretnéd akkor nem. Mondta Tom miközben lehajtotta fejét.
-Igen ezt. Mondta Bill mosolyogva és adott egy csókot Tom arcára.
-De akkor te se találkozz munkán kívül Lizával. Mondta Tom és most fel nézett Bill szemeibe.
-Jólvan nem találkozom vele többet. Mondta Bill kis mosollyal az arcán. De az a kis mosoly is őszinte volt.-És velünk mi legyen? Kérdezte Bill tanácstalanul.
-Nem tudom ma csak legyünk együtt aztán majd meg látjuk. Mondta Tom mosolyogva miközben meg simogatta öccse arcát. Mire Bill lágyan meg csókolta.  -Nagyon jól csókolsz. Mondta Tom két csók között.
-Hát te sem vagy semmi mondta Bill miközben hosszú körmeivel el kezdte karmolgatni bátya felsőtestét és a végén már a fenekét is.-Kikészítesz. Nyögött fel Tom mikor Bill már az alhasát simogatta, karmolászta.
-Nem is csináltam semmit. Nevetett fel Bill. Mikor rá markol bátya ékességére akiből erre egy hatalmas sóhaj szakadt fel ismét.
-Na gyere csak ide. Mondta Tom miközben felkapta Bill az ölébe fenekével támasztotta meg megint és oda vitte az ágyhoz majd óvatosan ráhelyezte az ágyra.  És végig hintette öccse testét csókokkal elidőzve a mellbimbó PC-jénél néha kicsit meg is harapta. Majd lassan le haladt ékességéhez Bill szétnyitotta combjait hogy Tom könnyebben oda férhessen. Tom Bill belső combját simogatta közben pedig alhasát csókolgatta. Erre a fiatalabból hatalmas sóhajok szakadtak fel. Majd lassan szájába vette Bill igencsak mereven álló ékességét és először lassan majd egyre gyorsabb iramot diktált vele. Bill teljes extázisba került agyát el borította a kellemes érzés amit bátya okozott neki. Nem tudta hogy honnan tudja hogyan kell de most nem is ez nem is foglalkoztatta hisz egy épp gondolatot nem tudott össze tenni magában nem hogy mondatot. Csak egy szót hajtogatott mindíg pontosabban egy nevet "Tom". A név tulajdonosának szívét pedig melegség töltötte el hogy ikre teljesen rá bízta magát.
-Thom kérlek.  Sóhajtozta Bill meközben megpróbált ránézni testvérére. Erre ő abba hagyta és fel mászott Billhez majd egy forró csókot nyomott ajkaira.-Kérlek. Készen állok. Mondta Bill miközben viszonozta a csókot.
-Ez még korai lenne. Mondta Tom kicsit zavartan.
-22éve ismerjük és szeretjük egymást kétlem hogy korai lenne. Nevetett fel Bill.
-Biztos hogy akarod? Kérdezte Tom miközben Bill felsőtestét simogatta.
-Igen teljesen. Mosolygott Bill nyugtatásképp. Majd be nyúlt a fiókba mivel tudta hogy bátya ott tartja az óvszereket. Fogával ki bontotta a kicsi zacskót amiben a védelmet rejtő anyag volt. Tom ki akarta volna venni öccse kezéből de nem engedte. -Én szeretném fel tenni. Mondta Bill szégyenlősen. Tom erre csak nyomott egy hosszú lágy csókot öccse ajkaira majd fel térdelt. Bill ki vette a gumit és óvatosan rá görgette bátyára.
-Nagyon szexi vagy. Mondta Tom egy perverz mosollyal az arcán. Bill érezte hogy el pirul ezért inkább adott Tomnak egy csókot. Még csókolóztak egy ideig majd Tom óvatosan le döntötte öccsét az ágyon majd lassan belé hatolt. -Nagyon fáj? Kérdezte Tom aggódva.
-Nem nemannyira. Mondta Bill nyugtatóan. Pedig nagyon is fájt de nem akarta hogy Tom abba hagyja és különben is lassacskán alább hagyott a fájdalom. Majd Tom lassan el kezdett ki-be mozogni. Bill rögtön el is felejtette a fájdalmat és helyette azt a csodálatod érzést érezte ami az egész testét el öntötte. Hamarosan mindketten megérezték. Tom erőtlenül hanyatlott Billre majd egy kis erőt vett magán és mellé gördült.
-Eszméletlen voltál baba. Mondta Tom és nyomott egy puszit öccse homlokára.
-Nagyon szexi vagy és eszméletlenül jó voltál. Mondta Bill is mosolyogva.
-Máskor is megismételhetnénk. Mondta Tom elgondolkozva.
-Tényleg? Kérdezte Bill mosolyogva.
-Majd még meg látjuk. Mondta Tom is mosolyogva majd magához húzta öccsét és álomba merültek.

KÉÉÉÉREK KOMIKAT!!!!!