2011. április 19., kedd

39

-Szeretlek Tmy mondtam Bill majd egy gyors csókot nyomott szerelme ajkaira.
-Én is szeretlek cica. Na meg nézzük a képeket?Kérdezte Tom egy kéloldalas mosollyal miközben megmozgatta ajak PC-jét.
-Persze mondta Bill gyermeki izgatottsággal majd bátya ki bontotta a csomagot.  -Naaa mutasd már nekem is nyafogott Bill ugyanis Tom nem akarta meg nézni a képeket.
-Ez nem gyerekeknek való mondta Tom miközben háta mögé rejtette a képeket.
-Nagyon vicces na mutasd nekem is őket. Mondta Bill karbatett kezekkel.
-Jólvanna majd le ült öccse mellé az ágyba és együtt nézegették a fotókat.
-Jahh ez nagyon jó lett mutatott Bill az egyik képre ami pont a legutolsó volt amire Paul is azt mondta h remek kép lett.
-Igen cica ez nagyon jó lett ez a kedvencem nézd csak ott a nyuszi farkad is mutatott rá Tom mert épp fogta Bill fenekét de az ki állt onnan.
-Ott nem cica vok hanem nyuszi nevetett fel Bill.
-Igen ott nyuszika vagy de a valóságban pedig egy vadmacska nevetett fel Tom.
-És akkor te mi vagy kérdezte Bill mosolyogva.
-Ömmm nem tom. Mondta Tom elgondolkodva majd ismét a képeket kezdte el tanulmányozni.
-Hmmm én sem tudom de segíthetnél el dönteni mondta Bill miközben hátulról át karolta szerelmét majd óvatosan bele harapott a fülébe.
-Ez nem jó ötlet kicsim a kocsiban már azt hittem elég volt nevetett fel Tom.
-Hmmm sajnálom MR. Kaulitz tévedett majd szenvedélyesen meg csókolta szerelmét.
-Na ebből elég gyere csak ide. fordult hátra hirtelen Tom és leteperte szerelmét és vadult tépni kezdték egymás ajkait. Majd Bill egy hírtelen ötlettől vezérelve fel  pattant és berohant a fürdőbe Tom csak akkor fogta fel h mi történt mikor már kattant a zár ami azt jelezte hogy szerelme be zárta magát a fürdőbe.
-Hééé ez nem fer kiabálta Tom még mindíg az ágyról de válasz nem érezett így oda ment az ajtóhoz és be kopogott de választ most sem kapott. -Bill minden oké? Kérdezte Tom miközben kezdett egyre idegesebb lenni hogy talán történt valami baj.De válasz ismét nem kapott csak kattant a zár és kinyílt az ajtó és meg látta Bill hatalmas mosollyal az arcán egy szál alsónadrágban ami igencsak feszült már rajta.
-Már azt hittem hogy valami baj van ölelte magához testvérét aki ahelyett h viszonozta volna elkezdte vetkőztetni testvérét. -Te még most sem nyugszol kérdezte Tom miközben segített testvérének le venni magáról a pólót.
-Nem és meg is van h mi vagy
-Igen? kíváncsian várom mondta Tom miközben ajkai áttértek Bill nyakára és azt kezdte el csókolgatni.
-Ahamm te vagy az én tigrisem mondta Bill majd az ágy felé kezdte vezetni bátyát majd le lökte rá és akkora hévvel vetette rá magát szerelmére hogy félő volt hogy meg sérül. Majd úgy két szeretkezés után úgy tűnt hogy Bill már végre le nyugodott.
-Hát nem tudom hogy te neked honnan van ennyi energiád mondta Tom miközben még mindíg szaporán vette a levegőt.
-Én sem nevetett fel Bill.
-Vagy csak nem vagyok eléggé jó neked csúszott ki Tom száján véletlenül. Bill erre azonnal fel kapta a fejét.
-Hogy mi? Döbbent meg Bill.
-Semmi erőltetett magára egy mosolyt majd maga elé meredt és csak bámult ki a fejéből.
-Tom! szólt rá Bill de nem figyelt. Hírtelen ötlettől vezérelve rá ül szerelme csípőjére. Erre szerelme csak nagy szemekkel nézett rá.
-Figyelj rám Tom! Mi az hogy nem vagy elég jó nekem? Mi?! Ide figyelj ilyen soha az életben meg se forduljon a fejedben világos? Erre Tom csak morgott valamit.-Figyelj Tom ha nem lennél elég jó azt hiszed nem mondanám neked? hm? Pedig de igen mondanám és azt is mondom hosz szeretlek ami megint csak igaz és az is hogy nagyon jó vagy az ágyban is és mindenben!
-De mi lesz ha egy idő után már nem így gondolod? ült fel Tom miközben szerelme még mindíg az ölében volt de ő még mindíg nem szállt ki onnan.
-Figyelj Tom ha VALAHA is ilyen lenne amit mondjuk kétlek akkor sem lenne semmi gond mert én nem csak a szex miatt szeretlek. Nekem nem kell az ahoz hogy én tökéletesen boldog legyek veled mondta Bill ezt a pár mondatot már kedve hanggal majd adott bátyának egy puszit az arcára.
-Biztos? Kérdezte Tom félénk mosollyal.
-Igen biztos az ogy jó veled a szex meg szeretek veled sokat szeretkezni az nem azt jelenti hogy én amiatt szeretlek mondta Bill még mindíg kedvesen.
-Szeretlek Bill. Mondta Tom majd szorosan magához ölelte.
-Én is Tomy nagyon. És meg ne forduljon a fejedbe ennek az ellenkezője. Viláágos? Kérdezte Bill mosolyogva.
-Igen világos. Figylej csak holnap megyünk haza. És kiváncsi vagyok hogy akkor el szeretnéd-e mondani anyuéknak hogy mi van köztünk.

KÉÉÉÉREK KOMIKAT:))))