2011. június 7., kedd

Novella

-Szia köszönt Bill mosolyogva egyik legjobb haverjának.
-Ömmm helo Bill. Hát te mi járatban? Lepődött meg Gustav aki épp egy kávét iszogatott.
-Csak arra gondoltam hogy be ugrok egy kicsit ha nem baj. Mondta Bill kicsit zavartan.
-Jah nem dehogy is. Gyere csak. Mondta a szöszi mosolyogva majd kijjebb tárta az ajtót hogy legjobb barátja bejöjjön. -Bocsi egy perc és magamra kapok valamit. Mondta a szöszi és fel ment a szobájába. Bill le ült a konyhába és ivott egy pohár narancs levet. Majd úgy gondolta hogy barátja kicsit hosszú ideje ment már fel így gondolta utána megy. Viszont nagy hiba volt kopogás nélkül benyitni a szobába.
-Óh bocsi nem akartam. Pirult el Bill majd ki akart menni a szobából.
-Ugyan nincs semmi gond nem meztelenül láttál. Mondta a szöszi mosolyogva.
-Boccs kopognom kellett volna. Mondta Bill a miközben erőssen a szőnyeget bámulta. Bár alig bírta ki hogy ne a szexi dobos testét nézze.
-Mondtam már hogy semmi gond. Mondta Gustav miközben fel vette a pólóját is.
-Jólvanna mosolyodott el az énekes majd fel nézett a dobosra ami nagy hiba volt mert alig tudta levenni szemét a gyönyörű arcáról. -Öm szeretnék majd valamit kérdezni. Mondta Bill bátortalanul.
-Mondcsak.
-Öm majd inkább később hosszú lenne. Erőltetett magára egy kisebb mosolyt Bill.
-Na-na mos tmár mond ha bele keztél. Mosolyodott el kedvesen a dobos miközben le ült az ágyra és megpaskolta a mellette lévő helyet hogy Bill üllyön mellé.Ő engedelmesen oda sétált és le ült mellé. -Na?
-Szóval én csak azt akartam kérdezni. Kezdett bele Bill de itt megakadt.
-Hogy?
-Szóval hogy szerinted mi lenne a helyes ha tetszene nekem valaki de az nem lenne helyes? Kérdezte Bill majd félve a szőkeségre pillantott aki el gondolkodott a kérdésen.
-Hmmm az attól függ hogy mért nem helyes. Ha mondjuk csak azért mert félsz attól hogy a többiek mit mondanak. Akkor nem számít simán rá hajthatsz. De ha mondjuk azért mert van valakije akkor hmm tegyél felé félre érthetetlen jeleket és legyél mindíg a közelében. Ha pedig a kor miatt azt megint csak szard le. Mondta a dobos mosolyogva.
-És ha mondjuk azért mert a másik biztos hogy nem így érez?
-Olyan nincs max nem tudsz róla. Mondta a dobos halkan.
-Ezt hogy érted?
-Semmi sem biztos Bill. Vagyis egy valami igen de az most mind1. És nyugi neked egy csaj sem tudna ellen állni- Erőltetett magára egy műmosolyt Gustav.
-Köszi. Mondta Bill mosolyogva. -Rendelünk pizzát? Annyira meg kívántam. Mondta Bill vidáman.
-Persze és ha gondolod nézhetnénk valami filmet is. Mondta a dobos is mosolyogva.
-Jó ötlet. Mit nézzünk meg? Kérdezte Bill már a DVD-ket nézegetve miután már meg rendeltét a pizzát.
-Nem tudom amihez kedved van.
-Hmmm valami horrort néznék. Mit szólsz? Kérdezte Bill gondolkozva.
-Benne vagyok. De akkor rosz helyen keresgélsz azok a másik polcon vannak. Mondta nevetve Gusti.
-Jólvanna honnan tudtam volna? Kérdezte Bill műdurcival.
-Jólvanna be ne sértődj itt nekem. Mondta a dobod nevetve.
-Mért ha igen. Kérdezte Bill nagy szemekkel. Mire oda sétált a szöszi és megcsikizte.
-Akkor ez lesz. Mondta nevetve.
-Jólvanna. Nem csináltam semmit ne csikizz. -Mondta Bill nevetve mire az újjak kazdái engedelmeskedtek a kérésnek és abba hagyták cselekedetüket.  Na mit nézzünk? Kérdezte Gustáv miközben le ült szorosan Bill mellé.
-Ömmm nem tudom. Mondta Bill majd nyelt egy nagyot. És közben érezte hogy eléggé erőteljesen elpirul. -De meg érkezett a Pizza. Sóhajtott fel Bill megkönnyebbülten.
-Megyek. Mondta a szöszi és mintha kicsit csalódott lett volna. Gyorsan ki fizette majd egyenesen be vitte a szobába az üdítőkkel együtt. Mivel a Pizzát is úgy kérték hogy előre fel legyen szelve.
-Ez jó lesz? Kérdezte Bill nagy szemekkel.
-Khm... köszörülte meg a torkát hogy valami értelmeset tudjon. mondani ugyanis az énekes olyan reakciókat váltott ki belőle abban a pillanatban is amit nem nagyon szeretett volna. -Persze csak nehogy rosszat álmodj a végén.
-Ugyan nagy fiú vagyok már. Vagy majd max meg védessz. Mondta Bill mosolyogva majd fel ült a kanapéra mivel eddig a szőnyegen foglalt helyet.
-Ömmm persze. Mondta a dobos kicsit zavartan majd észhez térítette magát. Gyorsan be tették a filmet és a pizzát is el kezdték enni.  Tényleg nagyon félelmetes volt a film Bill még néha kicsit össze is rezzent.
-Félsz? Kérdezte Gustav mikor Bill már teljesen össze húzta magát.
-Nem dehogy. Mondta Bill fejcsóválva majd kicsit közelebb kúszott a mellette lévő fiúhoz remélve hogy egy kis biztonságot ad.
-Mondtam én hogy félni fogsz. Monda Gustav miközben át karolta Bill és úgy dögönyözte meg kicsit. Bill pedig teljesen hozzá simult ez idő alatt. A dobos pedig "el felejtette" viszatenni" kezeit Bill pedig nem szólt semmit inkább élvezte a helyzetet.
-Még mindíg azt mondod hogy ne féljek attól hogy helytelen amit érzek? Kérdezte váratlanul Bill Gustav szemeibe nézve.
-Igen azt. Bólintott egyet a szöszi.  Majd Bill egyre közelebb ment barátja arcához és végül egy puszit nyomott az arcára utána percekig csak egymás gyönyörű szemeit és arcvonásait nézték majd Bill lágyan meg csókolta azt a személyt aki iránt már rég olyan érzelmeket táplált amit próbált magában elnyomni de nem sikerül és végül fel adta. A szőke először el tolta magától Bill és nagy szemekkel meredt rá. És mikor Bill szóra nyitotta volna ajkait rögtön vadul birtokba vette azokat. Majd Billt óvatosan ölébe ültette szembe vele és csodálatos mogyoróbarna szemeit kezte nézni.
-Én azt hittem hogy utálni fogsz. Mondta kis szomorúsággal a hangjában Bill.
-Dehogy utállak. Már régóta máshogy tekintek rá csak nem mertem sose mondani. Mondta a szőke mosolyogva majd lágyan megcsókolta az ölében helyen foglaló fiút.  Bill lassan be nyúlt hosszú újjaiva a dobos pólója alá majd lassan le húzta róla lágyan kezdte körmeivel karcolgatni a fedetlen felsőtestet  majd az övcsattnál meg állapodott de lassan azt is bontogatni kezdte sikerült is hamar kicsatolni azt majd a nadrágját is gyorsan kigombolta. Róla is könnyedén le került az összes ruha. Bill lassan lecsúszott kedvese elé majd a boxert szép lassan le húzta róla és szép lassan be kapta a fiú  ágaskodó ékességét. Erre a tulajdonosából akkora sóhaj távozott hogy Bill szívét melegség öntötte el. Majd szépen lassan vissza mászott mint egy kiscica.
Elő vett egy kotont a párna alól mivel tudta hogy barátja ott tartott szájával ki nyitotta a kis zacsit majd lassan rá helyezte a dobos ékességére és szépen rá ült merev péniszére. Nagyon fájt neki de meg próbálta el rejteni ezt az érzést ám nem ment neki.
-Sajnalom. Nem akartam hogy fájjon. Mondta a dobos szomorúan majd meg próbálta le tenni Billt de ő csak heves fejrázással ellenkezett.
-Majd jobb lesz. Mosolyodott el Bill.
-Biztos hogy ezt akarod? Kérdezte miközben végig simított az énekes arcán.  Mire ő csak bólogatott majd nyomott egy nagy csókot Gustav ajkaira és lassú mozgásba kezdett majd már a végén egyre gyorsabbab mozgott. De nem kellett sok idő egyikőjüknek sem míg meg érezték a beteljesülést és Bill szinte azonnal rá hanyatlott a szőkére aki szorosan ölelte magához.
-Itt maradsz még velem egy kicsit.? Kérdezte Bill nagy szemekkel és reménnyel a hangjában.
-Ha szeretnéd örökre itt leszek veled. Mondta Gustav majd magukra terített egy plédet és úgy aludtak el egymás karjaiban miközben a 2test egy percre sem vált el egymástól.

VÉÉÉÉGE:))))))