2011. március 13., vasárnap

Tom is követte Bill példáját levetette magát és ő is rá gyújtott. majd így szolt: -tudom h nem lehetett könnyű aztmondanod és hogyfáj is neked mondta Tom le hajtott fejjel.
-Hét Tom nincs semmi baj az tény hogy nem volt kellemes de ezt kellet mondanom.
-Köszönöm Bill    csak ennyit tudott kimondani nagyon jólesett neki hogy ezt meg tette neki Bill és nem hagyta "magára" hisz nem is tudta volna hogy mit is mondjon. Majd egy kis csönd keletkezett amit végül Bill tört meg
-Szeretlek Tom mondta Bill hírtelen
-Énis Bill mindennél jobban és ez sosem fog el múlni. Billnek pár könnycsepp jelentek meg szemeiben.És oda bújt szerelméhez.
-Hé baba mibaj?
-Nincs semmi csak...
-Csak mi? Tudod hogy nekem nem tudsz hazudni.
-Tudom Tom és nemi akarok. Nincs semmi baj csak olyan jó hogy vagy nekem és annyira sajnálom azt az éjszakát azzal a lánnyal csak akkor még nem voltál nekem és azthittem hogy nem is szeretsz engem hisz mindíg más-és más lányokkal voltál éjszakánként.
-hé hé semmi baj kicsim és azok a lányok szóval csak miattad kellettek.
-Miattam? de hisz mért?
-Hát szóval én már nagyon rég óta érzek így irántad és n azt hittem hogy te nem és hogy elfelejtselek legalább annyi időre de sajnos nemment vagyis nem sajnos vagy.... de nem bírta végig mondani mert Bill el halgatatta egy szenvedélyes csókkal.
-Lassan ideje lenne haza menni szólalt meg ki  időmúlva Tom:
-Tudom-tudom na induljunk is szeretnék már végre otthon lenni.
-Én is de azon belül is az ágyban veled mondta Tom kajnánul mosolyogva erre Bill kicsit a fenekébe csípett mivel már mindketten álltak.
-Nyaaaaa ezt miért kaptam? kérdezte Tom nyávogva
-Azért mert telhetetlen vagy mondta Bill majd megcsókolta Tomot
-Nem is. makacsgodott tovább közben kiléptek már az uccára is a testőrökkel együtt és a kacsi felétartottak majd beszáltak. Tom vezetett.
-De igen.
- Akkor mond el nekem drága kicsi Billcica hogy mért vagyok az? kérdezte mikor megálltak egy piros lámpánál és bele csókolt szerelme nyakába.
-Azért édes drága Tombabám mert én úgy emlékszem hogy ma már történt itt valami a kocsiban.
-Jólvan jólvan de igazán el nézhetnéd nekem mivel veled nem lehet betelni majd végigsímított öccse combján egyre feljebb és beljebb haladva.
-Tom sóhajtott egyet Bill mosojogva.
-Jólvan jólvan akkor mit szólnál hozzá hogy ha most elmennénk vacsorázni egy étterembe.
-Most? Tom te jólvagy?
-Most mért na mennyünk tudok egy szuper éttermet.
-Jólvan Tom nem tudom hogy miért szeretnél étterembe menni de legyen mennyünk.
-Szuper.

XXX

Az étteremben:





Kérek komit/kat.

idővel minden kiderül 3 Interjún

Interjún:
-A mai vendégünk a Tokio Hotel-ből Bill és Tom Kaulitz  erre nagy kiabálás lepte el az egész helységet

Még mielőtt kiléptek volna az öltözőből 1 gyor csókot váltottak majd sok szerencsét kívántak egymásnak végül kiléptek a öltözőből.

-És most fogadjuk sok-sok szeretettel Bill és Tom Kaulitzot.
A fiúk be léptek és bemutatkoztak, kezet fogtak a nővel.
 -Sarah     mutatkozott be a nő
 -Bill
 -Tom
 -Foglaljatok helyet
 A fiúk helyet foglalnak egy nagyon kényelmes piros műbőr kanapén.
 -Nos fiúk hogy vagytok? Mi újság a bandával?
 -Igazság szerint pont most vettünk fel 1 új számot a stúdióban. És szerintem igazán nagyszerű lett igaz Tom? kérdezte bátyát Bill.
 -Igen-igen cool az új szám nagyon be jön.
 -Ennek igazán örülünk. Nocsak Tom mi történt a nyakaddal? Csak nem 1 újabb jól sikerült hogy is mondjam éjszaka áll a hátterében?
-Ami azt illeti nem. De erről nem szeretnék többet mondani hogy-ha nem baj. Mondta Tom miközben az ajak pc-jét mozgatta.
-Jólvan-jólvan tökéletesen megértem hisz gondolom nem szeretnéd h ha az esetleges barátnődet mondjuk szétszednék a rajongók. Igaz? Kérdezte Sara nagy mosollyal az arcán.
Tom erre nem tudott mit mondani hisz csak nem vallhatja be hogy egy szenvedélyes szeretkezésben keletkezett ez amit Bill okozott neki. Nem azt nem teheti szóval inkább nem mondott semmit. Bill hogy mentse a menthetőt válaszolt ő.
-Tom nak azt nem olyan rég szerezte mikor is kicsit sokat ivott egy bulin és csókolózott egy lánnyal de nemtörtént semmi más sem mert a testőrök elvezették a lány miután ki szívta testvérem nyakát. Mondta Bill kicsit szomorúan hisz ez neki nagyon rosszul esett hogy ilyet kellett mondania, de nem tehetett mást. Tom Csak Bill felé fordult nagy szemekkel majd csak egy kis nyögés féle hagyta el telt ajkait. -Bill csak ennyit tudott mondani.
-Nos igen. Akkor most beszéljünk kicsit erről a képről. Amikor  Bill egy lánnyal csókolózik egy klubban.
Ő a barátnőd vagy esetleg úgy gondoltad hogy belemész te is egy-egyéjszakás kalandba mint amirőla testvéred Tom is eléggé híres.
-Tom már nem az az ember! mondta Bill kicsit ingerülten de megpróbált normálisan víselkedni hisz mégis csak 1 élő adásban vannak.
-És az előzző kérdésedre válaszolva a lánnyal nemtörtént semmi komoly csupn egy tánc és pár csók volt de az ágyamba egyedül tértem.
-Hogyne Na de most következzen egy kis szünet. A szünet után megmutatjuk mi lessz az ideji év nyári divatja. Addigis maradjanak velünk.

Bill és Tom fel állt és bementek az öltözőjükbe.
-Hát azt nem hiszem el    mondta Tom idegesen ha ezt David meglátja vagy meg hallja hogy mi miket mondtunk ki belez minket.
-Jólvan Tom nyugodj meg már nem tehetünk semmit sem. Majd megölelte Tomot
-Igen ez igaz. De mondcsak baba mért mondtad azt annak a nőnek a nyakamról?  közben óvatosan megfogta szerelme fenekét.
- Nem tudom Tom. Talán azért mert láttam hogy nem tudsz mit mondani és azt is láttam hogy kicsit zavarba jöttél. Mondta Bill mosolyogva majd aditt egy lehelletnyi csókot Tom szájára, utána pedig kibújt öleléséből és ragyújtott egy szál cigire.




Háááááát eléggé nem is tom asszem furi rész lett de hát kiváncsi vok a véleményeitekre. :D Szal kérek komit/komikat :D