2011. március 13., vasárnap

idővel minden kiderül 3 Interjún

Interjún:
-A mai vendégünk a Tokio Hotel-ből Bill és Tom Kaulitz  erre nagy kiabálás lepte el az egész helységet

Még mielőtt kiléptek volna az öltözőből 1 gyor csókot váltottak majd sok szerencsét kívántak egymásnak végül kiléptek a öltözőből.

-És most fogadjuk sok-sok szeretettel Bill és Tom Kaulitzot.
A fiúk be léptek és bemutatkoztak, kezet fogtak a nővel.
 -Sarah     mutatkozott be a nő
 -Bill
 -Tom
 -Foglaljatok helyet
 A fiúk helyet foglalnak egy nagyon kényelmes piros műbőr kanapén.
 -Nos fiúk hogy vagytok? Mi újság a bandával?
 -Igazság szerint pont most vettünk fel 1 új számot a stúdióban. És szerintem igazán nagyszerű lett igaz Tom? kérdezte bátyát Bill.
 -Igen-igen cool az új szám nagyon be jön.
 -Ennek igazán örülünk. Nocsak Tom mi történt a nyakaddal? Csak nem 1 újabb jól sikerült hogy is mondjam éjszaka áll a hátterében?
-Ami azt illeti nem. De erről nem szeretnék többet mondani hogy-ha nem baj. Mondta Tom miközben az ajak pc-jét mozgatta.
-Jólvan-jólvan tökéletesen megértem hisz gondolom nem szeretnéd h ha az esetleges barátnődet mondjuk szétszednék a rajongók. Igaz? Kérdezte Sara nagy mosollyal az arcán.
Tom erre nem tudott mit mondani hisz csak nem vallhatja be hogy egy szenvedélyes szeretkezésben keletkezett ez amit Bill okozott neki. Nem azt nem teheti szóval inkább nem mondott semmit. Bill hogy mentse a menthetőt válaszolt ő.
-Tom nak azt nem olyan rég szerezte mikor is kicsit sokat ivott egy bulin és csókolózott egy lánnyal de nemtörtént semmi más sem mert a testőrök elvezették a lány miután ki szívta testvérem nyakát. Mondta Bill kicsit szomorúan hisz ez neki nagyon rosszul esett hogy ilyet kellett mondania, de nem tehetett mást. Tom Csak Bill felé fordult nagy szemekkel majd csak egy kis nyögés féle hagyta el telt ajkait. -Bill csak ennyit tudott mondani.
-Nos igen. Akkor most beszéljünk kicsit erről a képről. Amikor  Bill egy lánnyal csókolózik egy klubban.
Ő a barátnőd vagy esetleg úgy gondoltad hogy belemész te is egy-egyéjszakás kalandba mint amirőla testvéred Tom is eléggé híres.
-Tom már nem az az ember! mondta Bill kicsit ingerülten de megpróbált normálisan víselkedni hisz mégis csak 1 élő adásban vannak.
-És az előzző kérdésedre válaszolva a lánnyal nemtörtént semmi komoly csupn egy tánc és pár csók volt de az ágyamba egyedül tértem.
-Hogyne Na de most következzen egy kis szünet. A szünet után megmutatjuk mi lessz az ideji év nyári divatja. Addigis maradjanak velünk.

Bill és Tom fel állt és bementek az öltözőjükbe.
-Hát azt nem hiszem el    mondta Tom idegesen ha ezt David meglátja vagy meg hallja hogy mi miket mondtunk ki belez minket.
-Jólvan Tom nyugodj meg már nem tehetünk semmit sem. Majd megölelte Tomot
-Igen ez igaz. De mondcsak baba mért mondtad azt annak a nőnek a nyakamról?  közben óvatosan megfogta szerelme fenekét.
- Nem tudom Tom. Talán azért mert láttam hogy nem tudsz mit mondani és azt is láttam hogy kicsit zavarba jöttél. Mondta Bill mosolyogva majd aditt egy lehelletnyi csókot Tom szájára, utána pedig kibújt öleléséből és ragyújtott egy szál cigire.




Háááááát eléggé nem is tom asszem furi rész lett de hát kiváncsi vok a véleményeitekre. :D Szal kérek komit/komikat :D

2 megjegyzés:

  1. Jajj nagyon ügyi vagy!!! Siess a kövivel!!!

    VálaszTörlés
  2. köszike télleg :D és igyekszem ha ma már nem lesz akk holnap tuti
    és nagyon örülök h legalább te olvasod h ha más nem is

    VálaszTörlés