2011. május 2., hétfő

5

Mivel úgy volt hogy Bill el megy Parissal este sétálni ezért lassan el kezdett készülődni. Úgy fél óra múlva kész is lett. Vett egy nagy levegőt majd ki sétált a szobájából. Tom épp a konyhában ült és egy pohár üdítőt iszogatott.
-Hát te? Kérdezte Tom félénken.
-Csak el megyek sétálok egyet. Nem tudom mikor jövök aludj nyugodtan mondta Bill zaavartan miközben az ajtót nézte kitartóan.
-Óh értem. Akkor azt hiszem fel megyek.
-Hé Tom várj. Nem beszélgetünk egy kicsit?
-Szerintem neked randid lesz mondta Tom. Majd meg indult ismét a lépcső felé.
-Ugyan te fontosabb vagy mint egy randi amúgy is meg vár. Majd Bill helyet foglalt a kanapén. Tom követte Billt és kis távolságot hagyva kettőjük között le ült mellé. -Mi van velünk Tom? Kérdezte Bill kis idő múlva?
-Hogy érted ezt?
-Tdod te nagyon jól ami velünk történik.
-Nem tudom Bill tényleg.
-Na jó tudod mit? Tudjuk be az egésszet annak hogy kicsit többet ittál a kelleténél.
-Na jó igaz ittam kicsit. Na és te? Hisz te is meg öleltél.
-Ugyan Tom az csak egy ölelés és egy apró puszi volt mint amikor gyerekek voltunk akkor is adtam néha egy puszit. Mondta Bill majd oda hajolt bátyához és nyomot egy gyengéd puszit az arcára. -Látod. Mondta Bill miután vissza ült a helyére.
-Jólvan tudod mit? Igazad van inkább felejtsük el mondta Tom elgondolkodva.
-Figyelj Tom tényleg az lesz a legjobb hisz ennek semmi értelme. Na megyek köszönt el Bill bátyától majd adott még egy gyengéd csókot arcára és el ment. Tom még mindíg érezte öccse ajkait arcán érezte ahogy fel forrósul a bőre testvére érintésétől. És érezte az űrt a szívében hisz nem lehet azzal akivel igazán akar nem lehet Billel úgy nem ahogyan ő azt szeretné.
Mire Bill oda ért a szőkőkúthoz ahol a lánnyal találkozott ő már rég ott várta.
-Szia bocsi a késésért mondta Bill bűnbánóan.
-Semmi gond. Azt hittem a lányoknak szokása a késés de ezek szerint tévedtem. Mondta Paris mosolyogva majd adott az énekes szájára egy hosszú puszit majd utat tört nyelvével az énekes szájába aki vonakodva bár de vissza csókolt. Majd szorosan magához húzta a lányt aki engedelmesen simult hozzá.
-Mehetünk? Kérdezte Bill miután elváltak ajkaik.
-Persze. Mondta  a lány majd adott neki még egy lágy csókot. Utána el mentek a partra sétálni mezit láb voltak mindketten. Rengeteget nevettek és nagyon jól érezték magukat.Majd  Bele ültek a homokba sokat beszélgettek  még mindíg. Majd Paris egy hírtelen ötlettől vezérelve el indult a víz felé.
-Hát te meg mit csinálsz? Kérdezte Bill mosolyogva mikor a lány már be ment a vízbe a bokájáig.
-Gyere te is mondta boldogan. Bill le vette pólóját és mindketten be mentek a vízbe. Nyakig gyalogoltak a tengerbe majd Paris hosszan meg csókolta az énekest aki ezt azonnal viszonozta a lánytelljesen hozzá simult és lábait csípője köré fonta. Szenvedélyesen falták egymás ajkait ennek hatása Bill ékességén is kezdett megmutatkozni. Paris már a póló alatt simogatta Billt, de ő vett egy nagy levegőt.
-Ezt nem itt kéne.
-Ajjj akkor menjünk el valahova mondta a lány sóhajtozva.
-Héééé nyugi. Mondta Bill mosolyogva majd adott szerelme szájára egy újjabb csókot.
-Jólvanna. Na de mennyünk lassan ki mert kezdek fázni. Mondta Paris.
Bill ölbe kapta a lány és ki vitte a vízből. A lány át karolta az énekes nyakát közben egéssz végig mosolygott.
-Na mit csináljunk? Kérdezte Bill mikor már a homokban feküdtek előtte vettek még 2 törülközőt hogy azért ne a homokba feküdjenek le.
-Nem tudom. Lassan haza kéne mennem. Fáradt vagyok. Mondta Paris miközben ásított egy nagyot.
-Igen? Kérdezte Bill mosolyogva miközben fel könyökölt a és a lány felé fordult.
-Ühümm. Majd nyomott egy gyors csókot a fekete hajúra majd fel kelt.
-Azért még meg várhatnál. Mondta Bill mosolyogva majd gyorsan a lány felé sietett.
-Jólvan gyere. Majd kéz a kézben el mentek a lány háza felé. Bill el köszönt és gyorsan sietett haza. Nagyon szeretett volna már a saját ágyában lenni.  Mikor Bill haza ért csodálkozva vette észre hogy Tom még a nappaliban van. ment a TV viszont ő már aludt. Bill el mosolyodott rajta hozott egy plédet majd be takarta bátyát, meg símította arcát és adott rá egy lágy csókot. Tom erre lassan fel nyitotta pilláit.
-Óh sajnálom nem akartalak fel kelteni. Mondta Bill zavartan.
-Semmi gond. Köszi hogy be takartál. Mondta Tom mosolyogva. Majd villámlott egy nagyot aminek következtében Bill kicsit össze rezzent. -Még mnndíg félsz a vihartól? Kérdezte Tom még mindíg mosolyogva.
-Nem dehogy mondta Bill majd megint meg ilyedt hisz egy újjab villámlás következett.
-Én nem úgy látom. -Na gyere ide. Mondta Tom miközben helyet szorított testvérének a kanapén és a takarót úgy helyezte h ő is be tudjon takarózni. Bill még habozott egy kicsit nem tudta hogy jó döntés lenne-e de hamar el ásta ezzel kapcsolatban félelmeit és be fészelte magát báttya mellé.
-Na milyen volt a randid? Kérdezte Tom.
-Semmilyen. Lassú mondta Bill grimaszolva.
-Lassú? Hogy érted ezt? Kérdezte Tom mostmár kis érdeklődést mutatva a téma felé.
-Nm tudom. Olyan volt mintha vánszorogna az idő. Hogy őszinte legyek még örültem is mikor azt mondta hogy fáradt és haza akar menni.
-Jajj Bill. Majd egy hangos menydörgés következett. Bill kicsit megint össze rezzent ezt Tom is észre vette és át karólta testvérét hogy kicsit meg nyugtassa. Bill engedelmesen bújt hozzá. Majd úgy 10perc múlva mindketten.
-Bill nem akarsz itt aludni? Nagyon esik nem akarom h ne tudj amiatt aludni. Mondta Tom mosolyogva.
-Nem baj? Kérdezte Bill mosolyogva.
-Persze hogy nem. Gyere csak nyugodtan. Mondta Tom és fel hajtotta takaróját jelezve ezzel hogy komolyan gondolja.  Bill szinte rögtön be fészkelte magát testvére mellé. Rá hajtotta fejét Tom fedetlen melkhasára. Aki védelmezően át karolta.
Ez a vihar olyan volt mint ami Tom lelkében zajlott. Nem bántotta a vihar mégis veszélyes lett volna kint lenni a szabadban. Mintha el mondaná nyíltan Billnek h mit is érez iránta. Lehet hogy megértené és nem vetné meg miatta, az is lehet hogy ő is így érez iránta. De az is lehet hogy mérges lenne és dühös mint az eső. Még beszélgettek egy ideig.
-Jó éjt Tom mondta Bill fáradtan majd adott bátyának egy lágy csókot arcára.
-Jó éj Bill. Majd ő is adott egy csókot Bill fejére. Úgy aludtak el hogy Bill egyik kezével szorosan ölelte bátyát. Aki ugyan úgy tett, mintha nem akarták volna el engedi egymást félve hogy valami baj történik a másikkal.
Ki tudja mit hoz a holnap? Lehet hogy minden meg változik?

Na Kérek komikat :))))