2011. május 30., hétfő

16

-Hmmmm Jó reggelt. Nyújtózkodott egy nagyot Bill mosolyogva.
-Neked is. Mondta Tom ugyan olyan arckifejezéssel. Bill meg akarta csókolni báttyát de ő el húzódott. -Semm következmény. Mondta érzelem mentesen Tom majd ki szállt az ágyból és be ment a szobájából nyíló fürdőbe egy boxerben.
-A kurva életbe! Káromkodott hangosan Bill. És neki vágott egy párnát a szekrénynek. Tom ezt persze hallotta és legszívesebben ki ment volna öccsét meg nyugtatni. De úgy döntött hogy inkább be áll a zuhany alá. Meg próbálta tartani magát ahoz amit tegnap mondtak miszerint nem lesz semmi következménye. Ez neki is nagyon nehéz volt. Eddig minden este más lány aludt az ágyában. De most.... most más volt nem feküdt le Billel de azon az éjjel mégis akkor volt eddig a legboldogabb. Csak állt a langyos víz alatt és gondolkozott. Eközben Bill vissza dőlt az ágyra és ugyanazon gondolkozott mint bátya. Egyszer csak meg jelent Tom az ajtóban még folytak le tökéletes testén a vízcseppek és ékességét is csak egy törülköző takarta el. Erre a látványra Bill akkorát nyelt hogy talán még a szomszéd városban is lehetett hallani.
-Mi az? Kérdezte mosolyogva Tom.
-khm... Semmi. Mondta végül Bill.
-Azt hittem hogy van rajtam valami. Annyira néztél. Mondta Tom mosolyogva.
-Én nem néztelek csak el gondolkodtam. Mondta Bill makacsul.
-Ha te mondod. Nevetett fel Tom. Majd keresett egy tiszta boxert a fiókjában. Majd Billel szemben fel vette azt persze úgy hogy azért ékességét pont takarja. Ezt Bill nagy szemekkel nézte és tátott szájjal mutatta hogy neki tetszik a látvány.
-És most sem néztél. Igaz cicus?
-Mi?  Nem nem néztelek! Mondta Bill és át fonta karjait maga előtt. És mi? Mi az hogy cicus? Akadt ki Bill amint fel fogta hogy mit mondott testvére.
-hát a cicák aranyos kis állatok akik szeretnek bújni a gazdájukhoz. Illetve amit az előbb mondtam neked. Mondta Tom egyszerűen.
-Ühümm. Mondta Bill majd fel állt az ágyról és oda sétállt bátyához.
-És akkor én mért is vagyok cicus? Kérdezte Bill mosolyogva miközben oda sétált bátyához.
Tom amint észre vette milyen közel áll hozzá öccse el eresztett egy kaján vigyort majd csípőjénél fogva magához húzta amennyire csak tudta. Bill alig fogta fel hogy mi történt. És szinte rögtön meg érezte Tom ékességét az alsónadrágján keresztül aminek következtében az övé el kezdett életre kelni. Ráadásul Tom harapdálni kezdte Bill nyakát miközben erősen bele markolt a fenekébe. Bill erre csak fel nyögött kicsit majd hatalmasakat sóhajtozott. Majd Tom lassan kezdte abba hagyni öccse csókolgatását kezeit pidig vissza csúsztatta csípőjére.
-Ajjj a faszom kivan. Mondta Tom kárumkodva.
-Hé mi a baj? Kérdezte Bill nagy szemekkel. Miközben végig simított Tom arcélén.
-Az hogy nagyon jó veled lenni. Mindennél jobb. Mondta Tom öccse szemeibe nézve.
-Veled is nagyon jó lenni. Mindent meg adnék ha ez a perc örökké tartana. Bármit. Mondta Bill miközben ő is a ránéző szempárba nézett.
-Mindent? Kérdezett vissza Tom.
-Igen mindent és bármit. Akár az összes pénzemet minden ruhámat a karriert. MINDENT.
-Akkor csak adj egy csókot. Mondta Tom mosolyogva.
És akkor örökké fog tartani ez a perc? Kérdezte Bill nagy szemekkel.
-Nem de bármikor újra élhetjük ha akarod. Mondta Tom majd még közelebb húzta magához öccsét már ha ez lehetséges volt.
-Tényleg? Persze hogy szeretném. Mondta Bill mosolyogva.
-Tudod mi az ára. Mondta Tom mosolyogva.
-A csókom. Mondta Bill halkan. Majd lágyan rá tapasztotta ajkait Toméra. És lágyan meg csókolta. Lassan kezeit fel csúsztatta Tom nyakára és úgy csókolta tovább. Tom az ő kezeit pedig vissza csúsztatta Bill fenekére és azt jól meg markolta. Erre a tulajdonosa nyögött egy kisebbet Tom ajkai közé. Már mindkettőjük ékessége igen csak mereven állt. De most csak azzal foglalkoztak hogy egyikőjük se szakadjon el a másik ajkaitól. Mert akkor megint ürességet és űrt fognak érezni lelkükben.
-Kívánlak. Suttogta Bill halkan bátya fülébe.
-Én is téged. Mondta Tom majd neki lökte Billt a falnak és meg emelte a fenekénél. Így Bill engedelmesen át karolta lábaival Tom csípőjét. Így ágyékuk már teljesen össze ért. -De nm lehet. Engedte el végült Billt majd vissza helyezte a talajra.
-De igen lehet. Mondta Bill mosolyogva.
-Nem Bill nem lehet! Ezt sem lett volna szabad. Mondta Tom majd le ült az ágyra.
-Azt lehet amit mi akarunk. Azt nem mondhatja meg senki mit lehet és mit nem.
-De igen Bill ha el gondolkodsz rajta akkor te is be látod hogy ez helytelen tilos és nem szabad.
-Igen Tom talán helytelen amit érzek lehet de engem nem érdekel mert nem tudom meg parancsolni magamnak hogy ne így érezzek mint ahogy most is.
-Akkor próbáld meg.  Mondta Tom majd fel állt és már el is indult vilna de Bill meg ragadta a kezét is vissza húzta az ágyra majd vadul meg csókolta.
-Már próbáltam de nem ment. Mondta Bill miután el váltak ajkaik. Már sokszor próbáltam de nem ment és már fel adtam a próbálkozást. Mondta Bill majd újra rá tapadt bátya ajkaira és vadul falni kezdte azokat.
-Én is próbáltam már de nekem sem ment. Mondta Tom majd le vette öccséről a pólót.  Majd ékességét kezdte el simogatni az alsónadrágon keresztül de figyelt arra hogy egy pillanatra se váljon el öccse mézédes ajkaitól amik néha harapdálták kicsit az övéit. De nem bánta sőt nagyon is élvezte főleg mikor le döntötte az ágyra. És hosszú újjaival végig simított egész testén majd a boxer szélénél meg állt és az alhasát kezdte el simogatni. Majd óvatosan rámarkolt kicsit ékességére erre Tom hangosan fel nyögött. Majd Bill lassan le húzta Tomról a boxerét és hosszú újjait rá helyezte ékességére majd lassan szinte kínzó lassúsággal el kezdte rajta húzogatni a bőrt. Tom már ettől is annyira kész volt hogy szinte azt sem tudta hogy hol van hangosakat nyögdécselt és markolászta a lepedőt. Majd Bill fel csúszott bátyához és teljes testével rá feküdt és úgy csókolgatta tovább. Közben már róla is le került az alsónadrág így testük minden centije össze tudott simulni minden akadály nélkül. Tom gyorsan fordított a helyzeten és ő került fölülre. Újait rá kulcsolta Bill ékességére majd először lassú és végül egyre gyorsabb ütemet diktált kezével. Bill teljesen önkívületi állapotba került. Szinte dobálta magát testvére keze alatt és hangosan nyögdécselt. Tom csak el mosolyodott azon hogy mit képes kihozni testvéréből. 
Majd hírtelen meg csörrent Tom mobilja.
-Ne vedd fel lihegte Bill.
-Eszem ágában sem volt. Mondta Tom majd adott öccsének egy szenvedélyes csókot.
-Szeretlek Tom. Mondta Bill halkan.
-Én is kicsim. Mondta Tom majd el kezdte simogatni Bill fedetlen testét. Végül pedig ismét öccse leg érzékenyebb pontján állapodott meg.  Majd újra meg szólallt a telefon.
-Mi az? Ordította dühösen a telefonba Tom.
-Ne haragudj én nem akartalak zavarni. Mondta megszeppenve Alex.
-Jajjj sajnálom nem tudtam hogy te vagy az. Eközben Bill pedig bátya háta mögé mászott és hátulról át karolta. Majd csókokkal hintette be vállát.

KÉÉÉrek komikat :))))