2011. április 20., szerda

40

-Nem tudom Tomy el is szeretném mondani meg nem is. Szerinted? Fordul bátya felé Bill.
-Figyelj Bill én melletted állok akár hogy is döntesz. Ha úgy hogy el mondjuk nekik akkor el mondjuk ha készen állsz rá de nem kell siettetni.Mondom ha úgy érzed hogy készen állsz akkor el mondjuk de nem akarom ogy csak azért mondjuk el nekik mert m ár Davidék tudják vagy mert én azt szeretném vagy bármi más miatt.
Rendben? Kérdezte mosolyogva Tom.
-Köszönöm Tom nem is tudom hogy mi lenne velem nélküled adott az arcára egy puszit majd a szájára is adott egy csókot.
-Szeretlek cica mondta Tom mosolyogva.
-én is Tomy majd le hajtotta fejét szerelme melkhasára. Tom még simogatta kicsit öccsét majd ő is lassan álomba merült. Másnap reggel (délben) keltek fel. És csomagolni is kezdtek hisz tegnap este már nem nagyon volt kedvük ezzel foglalkozni. Majd úgy 1óra fele el is indultak. Viszonylag hamar haza is értek úgy kb délután5-re már az ikreket is ki tették a házuknál. Amint be léptek az ikrek a házukba és be csukták az ajtót Tom szinte azonnal fel kapta Billt meg pörgette a levegőben és vadul ajkaira tapadt.
-Jaj de jó végre itthon! Mondta Tom mikor el szakadt szerelme ajkaitól.
-Ahamm és végre nem nyitnak ránk mondta Bill egy kihívó mosollyal az arcán miközben el kezdte kicsatolni Tom övét. Hát te nem nyugszól kérdezte Tom nevetve.
-Nem mert már az is fel izgat ha csak rád nézek
-hmmm akkor egéssz nap csak engem nézz mondta Tom miközben annyira hevesen csókolta meg öccsét hogy vissza hátrált az ajtóig. De egy percig sem szakadtak el egymás ajkaitól. Bill már nem bírt várni gyorsan le tépte szerelméről a ruhadarabokat majd le akart térdelni. De Tom minden erejét össze szedte hogy meg szólaljon.
-Ezt inkább fent kéne mondta Tom nagyokat sóhajtozva mert Bill eközben a nyakát csókolgatta.
-Ne aggódj nem lessz semmi baj majd még egy utolsó csókot nyomott testvére ajkaira majd le térdelt elé. Elősször kézzel kezdte el izgatni ékességét elöszőr lassan majd egyre gyorsabb ütemet diktált és már Tom szólni akart h mindjárt el megy de Bill tudta h nem bírná már sokáig testvére ezért ismét lassított az ütemen.Ezt Bill még el játszotta úgy3X hol szájával kényeztette hol pedig kezével. De 4X-re már nem hagyta Tom fel húzta testvérét és rögtön belé hatolt Bill csak nyögött egy nagyot és neki dőlt az ajtónak. Egyikőjük sem bírta már túl sokáig elősször Tom engedte el magát és amint meg érezte Bill magában a meleg anyagot szinte azonnal ő is el sült. Tom testvérén pihent meg aki alig bírta megtartani mindkettőjük testsúllyát. Majd mikor már mindketten meg nyugodtak kicsit Tom maga felé fordította testvérét és annyira hevesen csókolta meg amennyire csak tudta. Bill megint nem tudta tűrtőztetni magát így szerelmét óvatosan a kanapé felé kezdte el irányítani.
-Jajj Bill esküszöm a szexel fogsz a sírba vinni nevetett fel Tom már a 4. szeretkezésük után mikor Bill már édesen szuszogott mellette miközben szorosan ölelték egymást.
-Jajj nebutáskod Tomy.
-Kikérem magamnak ez nem butaság.
-Ühümm bár én szebb halált el sem tudnék képzelni magamnak nevetett fel Bill.
-nana ilyennel ne viccelj világos??? kérdezte Tom teljesen komolyan.
-Bocsi Tom nem akartam mondta szomorúan Bill.
-Semmi baj szeretlek cica mondta mosolyogva.
-Én is téged nagyon bújt szerelméhez annyira közel amennyire csak tudott. -Tomy mondta Bill félve
-mondcsak kicsim mondta mosolyogva hogy biztosítsa arról szerelmét hogy nincs mitől félnie.
-Gondolkodtam és el szeretném mondani anyuéknak.
-Biztos vagy benne? Döbbent meg Tom hisz ne gondolta volna hogy ilyen "hamar" készen áll erre Bill.
-Igen biztos? Szeretném ha tudnának róla hisz még is csak a szüleink és joguk van tudni.
-Jólvan akkor holnap ebédnél el mondjuk úgy is úgy volt meg beszélve hogy holnap át megyünk ebédre.
-Jólvan. bólintott egy aprót Bill. -De biztos hogy te is szeretnéd?
-Persze kicsim adott Bill fejére egy hosszú puszit. Pedig igazából eggyáltalán nem volt benne biztos. De ha Bill el akarja mondani és biztos hogy készen áll rá akkor legyen.
Tom fejében:
Tényleg nem tudom hogy hogy fognak reagálni a szüleink. Remélem jól. Lehet hogy még jobban is parázok ettől az egésztől mint Bill. Pedig nekem kéne a sarkamon állnom és biztos döntéseket hoznom nem pedig neki.
Hisz ő olyan törékeny és és könnyű vele el bánni. Vagyis ez csak a külső igazából sokkal talpra esettebb mint én és sokkal önállóbb és érett gondolkodásúbb. Hiába én vagyok az idősebb 10perccel én az életem nagy részét csak csajozással szexel és bulizással töltöttem míg ő a szabad idelyében is dolgozott. Annyira szeretem és annyira féltem pedig tudom hogy nincs mitől. De ha kéne még az életem árán is meg védeném.
Tom ezeken gondolkozott miközben az ő pillái is egyre jobban el nehezettek majd lassan ő is el aludt.
Csak egy vékony pléd volt ami el takrata meztelen összefonódott testüket. Legközelebb hajnalban keltek fel de akkor is csak arra hogy szomjasan Tom vitt minkettőjüknek vizet majd vissza feküdtek és legközelebb már csak reggel ébredtek fel.

kérek céppen komikat :))))