2011. április 1., péntek

23

-Csá Tom köszöntek amint meg látták hogy ott van Tom is.
-jé csá maj le pacsiztak.
-Mennyetek a szobába mindjárt hozok poharakat mondta Bill.
-Jólvan de sisess 1 óra múlva indulni kell. Majd be ment a két G a szobába
-Ajj én annyira kívánlak suttogta Tom szereleme fülébe miközben ő épp poharakat vett le a szekrényből.
-Jajjj Tom ne ilyesztegess majd nyomott a szájára egy csókot. És te is tudod hogy most nem lehet viszont cserébe egéssz éjjel a tié leszek ha akarod Mondta Bill hatalmas mosollyal. -De hogy ha nem akarod akkor nem.
-Ne szórakozz velem cica egéssz este szeretkezni fogunk nevetett fel Tom. Csak tudjak addig várni mert lehet hogy majd a színpadon foglak majd magamévá tenni.   Majd szenvedélyesen meg csókolta.
-Mi az Bill el fogyott a pohár? Kérdezték a szobából a két G.
-Mi? jah persze egy perc és viszem. Majd nyomott gyorsan Tom szájára egy csókot gyengén végig simított gyönyörű arcán majd ki ment a többiekhez és vitte a poharakat.
-Nah végre csapta össze a tenyerét Georg.
-Mit iszunk? Jött be végül Tom is.
-Nézzük csak van itt sör, energia ital? na aztán van még bor pálinka és wiski. Sorolta fel Gus.
-Akkor én csak egy energia italt kérek mondta Bill.
-Nekem jó lesz a Cola is mutatta fel Tom a kezében amit a hűtőből hozott. Most nem volt semmi kedve sem inni. Ő csak a szerelmével akart volna lenni.
-Jajjj nemár  igyatok valami normálisat is ne csak ilyen semmiket mondta Georg.
-Jólvan töltsetek nekem valamit de ne sokat mert nemsoká koncert mért nem inkább holnap iszunk hisz holnap szabad napunk van.
-Nem baj majd holnap is iszunk mosolygott Gusz. majd töltött Billnek és Tomnak is ami a kezébe akadt.
-Azt gyorsan le húzták még ittak egy keveset mind a 4-en majd David kopogott be az ajtón hogy induljanak el. Mivel egyikük sem nézte az időt és már 30perce lent kellett volna lenniük.
Bill fel állt ki nyitni az ajtót nem is tagadhatta volna hogy ivott.
-Bill te ittál?
-nem David ettem mosolygott Bill.
-Ez nem vicces te is tudod hogy mindjárt koncert erre te itt álsz előttem félrészegen!!!
-Jajjj nyugi David nem ittam annyit nevetett fel Bill.
-Na és hol vannak a többiek???  Bill ki tárta az ajtót  alig lehetett látni a többi banda tagot a nagy cigi füsttől.
-Nah ez remek! Majd be rontott a szobába. -Mégis mit képzeltek....hm? Teltházas koncert lesz ti meg itt vagytok részegen. Azonnal mennyetek és tusoljatok le ordibál David.
-Naaaa ne csináld már David gyere és igyál inkább velünk.
-Nem most azonnal el mentek tusolni és 30percen belül legyetek lent. Világos???!!!! Kelt ki magából David majd egy hangos ajtó csapódás jelezte hogy el hagyta a helységet.
-Nha látjátok mondtam h nem kéne inni mondta Bill miközben el kezdett pakolni.
Majd mind a 4-en el mentek tusolni előszőr Gerorg ment át a saját szobájába majd Gusztáv is.
-Mi lenne ha mi együtt mennén el tusolni?  Kérdezte tom egy féloldalas mosollyal az arcán miközben át karolta Billt és adott ajakira egy gyengéd csókot.
-Jó lenne de nem hiszem hogy jó ötlet majd adott ős is szerelmének egy csókot és meg ölelte.
-Mért ne lenne az?
-Mert akkor biztos hogy nem készülünk el fél órán belül nevetett fel Bill majd egy szenvedélyes csókot adott szerelmének.
-nemszámít ha már nem lehettünk együt déltán akkor ennyi jár nekem. És el kezdte a fürdő felé írányítani Billt majd el kezdte le vetköztetni.
-Viszont azt hiszem este megfelelően foglak kárpótolni. És ő is el kezdte vetkőztetni szerelmét.
-Jólvanna cica én akkor is veled akarok tusolni és bele markolt Bill meztelen seggébe és magához húzta hogy meg tudja csókolni. Bill engedelmesen simult Tom kidolgozott testéhez.Még egy ideig csókolóztak majd be álltak a zuhany alá. Ott kényeztették egy kicsit egymást. Miután ki szálltak egymást áttörülték majd fel öltöztek. Bill még gyorsan ki húzta a szemét és már indultak is le. David még mindíg rettentő ideges volt.

David fejében:
-Hogy lehet nekik ilyen kevés eszük? Hisz tudják hogy teltházas koncert várható erre meg le isszák magukat. Mért nem tudtak legalább a koncert végéig várni? Akkor már nem érdekel hogy mit csináltak volna felőlem még segbe is rakhatták volna egymást csak ne ilyen kevés eszük lenne.
-Csá David köszöntek mind a 4-en
-Na véééégre remélem kicsit józanabbak vagytok már.
-Persze boccs hogy ittunk csak olyan jó piák voltak nem lehetett nekik ellenálni mondta Tom.  Mondjuk van még valami aminek csak nehezen tudok. Súgta Bill fülébe.  Erre ő széggyellősen el mosolyodott majd meg bökte testvérét. Már csak Gustavnál volt érezhető hogy ivott a többiek valami miatt telljesen ki tudtak józanodni. Még szerencséjük volt hogy a koncertre ő is telljesen józan volt.
A koncerten Bill úgy érezte hogy Tom csak neki gitározott és ez nagyon jól esett neki. Billnek ez rengeteg energiát adott. A koncert remekül sikerült. Davidnak az összes mérge el szállt mikor mikor a fiúk le jöttek a színpadról. Hisz remekül telljesítettek a közönség is nagyon jól érezte magát.
-Húúúú srácok elismerésem nagyon jók voltatok. Mondta David miközben mentek az öltözők felé.
-Kössz David na akkor nincs harag? Kérdezte Bill.
-Persze semmi gond de ne csináljátok megint  oké?  Nevetett fel David.
-Persze meg beszéltük.
Még úgy KB1órát beszélgettek az öltözőbe majd el indulta kifele. Pár osztogattak pár autógrammot és pár képet is készíthettek még róluk aztán be szálltak a kocsiba és vissza mentek a szállodába.
a két G előbb fel mentek mert az ikrek még beszéltek pár szót Daviddel.
Ahogy be záródott előttük a lift ajtó Tom szinte azonnal tépni kezdte Bill ajkait. Tom már le akarta venni Billről a pólót mikor a lift jelzett hogy meg érkeztek. Tom gyorsan fel kapta ölébe Bill és úgy mentek el az ajtóig. Nem foglalkoztak azzal hogy bárki ki jöhet és bárki meg láthatta volna őket.
Tom neki lökte Billt a falnak és szinte le tépte róla a ruhákat. Róla is hamar le került a póló és a farmerja is. De Bill még játszani akart szerelmével. Nem akarta hogy ilyen hamar meg kapja amit akar. Le lökte Tomot az ágyra. El kezdte csókolgatni a felső testét majd kezével a boxeren keresztül kényeztette bátya ékességét.
-Ahh ki készítessz baba nyögdécselte Tom.
-eszemben sincs nevetett fel Bill. Majd lassan el kezdte le tolni róla a boxert ami már nagyon feszült Tom kemény, lüktető férfiasságától. Már nem bírta továgg így gyorsan fordított a helyzeten így Tom került felülre. Még csókolgatta kicsit öcsét és közben belé hatolt. Még mindíg fájt Billnek talán mindíg is fog de már meg szokta és nem bánja mert tudja hogy ezután mindíg jobb lesz.
Tom szaporán el kezdett szerelmében ki-be mozogni amit Bill csak hatalmas sóhajokkal jutalmazott.
Néha ki nyitotta szemeit hogy láthassa szerelmét. Ahányszor csak ki nyitotta pillájit látta szerelme ajkait amint gyönyörű O  alakot formálnak. Már nem kellet sok egyiküknek sem hogy érezzék a beteljesülést. Tom még lököt pár erősebbe és szinte egyszerre érezték meg a megkönnyebülést jelző fehér anyagot testükön. Tom le hanyatlott Bill mellé majd meg várták míg mindkettőjük levegővétele vissza csökken a normálisra. Tom magához húzta testvérét és lágy csókokat lehellt ajkaira.
-Megőrítessz cica máskor is meg ismételhetnénk nevetett fel Tom.  Bill rá ült szerelme csípőjére.
-mondjuk most? hisz azt mondtuk az egészz éjszakát át fogjuk szeretkezni suttogta kedvese fülébe.
-én örülnék neki nevetett fel Tom.  Majd ismét kezdett életre kelni ékessége attól a látványtól amit szerelme nyújt neki. Ott ül csípőjén ki melegedve még mindíg kicsit szaporán emelkedik melkhasa. Pár tincs az arcára van ragadva de nem is foglalkozik vele. Már az is izgalomba hozza ha csak rá néz.
Úgy 4-5 szeretkezés után már telljesen ki voltak merülve. Úgy aludta el hogy Bill rajta feküdt telljes testével szerelmén és úgy ölelték egymást szorosan.


Kérek véleményeket :))))
 lehet rossz is ha nem tetszett.....