2011. március 24., csütörtök

16

Másnap délben keltek fel. Nem csináltak semmit csak egymást karjaiban voltak néha beszélgettek semmit mondó témákról de semmi több. Csak élvezték hogy egymással lehetnek. Bill csak szerelme melkhasán pihent és rajzolgatott rá valamit. Tom pedig simogatta kedvese hátát. Bill meg éhezett és ki ment a hűtőhöz úgy emlékezett hogy maradt még egy kevés pizza.
-Tom kérsz pizzát? kiabált egy nagyot Bill Tom kicsit meg is ilyedt.
-Ne ilyesztegess cica azt hittem ki ugrok az ágyból nevetett Tom.
-Na de akkor kérsz mondta Bill az ajtófélfának támaszkodva.
-Igen kérek kicsim.
-Akkor gyere ki mondta Bill mosolyogva.
-Jólvan megyek már aztán Tom szép lassan fel ült az ágyba mire ki ért már meg is melegedett az ebédnek mondott étel. Majd Tom adott egy lágy csókot Billnek utána pedig le ültek egymás mellé enni.
-Megyünk ma valahova? Kérdezte Bill szerelmét nagy boci szemekkel.
-Nem tudom olyan jó most itt kettesben.
-jólvan Tom ahogy gondolod mondta Bill kicsit szomorúan
-Hé cica ne legyél szomorú merre akarsz menni kérdezte Tom majd adott neki egy lehelletnyi csókot.
.Nem tudom el mehetnénk vásárolni Mit szólsz Tom?
-Jóóólvan mennyünk sóhajtott egy nagyot megadóan
-Éjjjen csillant fel Bill szeme majd ezt egy hatalmas csókkal köszönte meg.
Gyorsan át öltöztek majd be ültek a kocsiba és el mentek a belvárosba ahol rengeteg üzlet volt épp Bill kedvére valóak. Szóval majdnem be tértek mindenhova és egy rakat ruhát fel próbált és mindegyiket meg mutatta szerelmének fordult egyet benne majd meg kérdezte hogy szerinte milyen. Már épp vissza akartak menni a szállodába mikor Tom szeme meg akadt egy szexshopon. és be rángatta oda Billt.
-Ide be KELL mennünk mondta hatalmas mosollyal az arcán.
-De TOOOM nem tudott mit mondani hisz szerelme meg ragadta a csuklóját és be rántotta.
-Nézd csak ez milyen szexi ruha mutatott egy fekete rucira majd le kapott 1-et ami szerinte jó lenne Billre. Majd oda adta neki és be ment vele a próba fülkébe.
-Tom szerintem ez nem jó mondta tanakodva Bill. Egy olyan roha volt rajta ami elől és hátul telljesen ki volt vágva így Bill fenekét és nemi szervét nem takarta semmi.
-Ááááá Bill ez pont jó meg vesszük jelentette ki Tom ellent nem mondást tűrően.
.Jólvan ha szeretnéd. Majd vissza ment át öltözni szerelme kezébe nyomta a rihát majd mondta neki hogy mennyen és fezesse ki majd várja meg a kocsiban. Bill még vett 2bilincset, és egy fekete ostort ki fizette és kb15 perc múlva már úton is voltak.
-Mért kellet hogy ki jöjjek onnan kérsezte Tom sejtelmesen.
-Ömm hát csak el kellett mennem a WC-re és gondoltam addig ne áll ott.
-Ahamm értem mondta Tom kicsit csüggedten. Bill ezt azonnal észre vette majd oda hajolt Tomhoz és adott neki egy csókot majd bele harapott egy kicsit a fülébe. Majd vissza ült a hejére. Nemsoká meg is érkeztek a hotelhoz.



Ny tessék DE KÉREK KOMIKAAAAAAAAAAT :))))))))))))))