2011. március 14., hétfő

idővel minden kiderül 4 étteremben

Még a kocsiban ülve mindketten el meredtek gondolataikban. Ma pont 1 hónapja hogy be vallották egymásnak hogy mit is éreznek egymás iránt. Bill természetesen emlékezett erre és készült is egy apró ajándékkal ami ott lapul a zsebe mélyében. De nem tudta elképzelni hogy testvére vajon mért akarja elvinni egy étterembe talán nem felejtette el ő sem azt a napot? Erre a gondolatra Bill szíve hatalmasat dobbant. Hisz Tom eléggé feledékeny tipus. És pont ekkor érkeztek meg. Tom nem viccelt tényleg gyönyrörű egy étterem volt.
-Jajj tom ezt tényleg nagyon szép állapította már meg kívülről. -De nézd meg hogy-hogyan vagyok felöltözve.
-Nem értem mi a gond hisz te így is nagyon jól nézel ki. Persze Tom tényleg nem értette hogy mi a gondja Bill nek  bár neki mindenhogy gyönyörű. Neki minden körülmények között Ő a legszebb.
-Ó köszi Tom. Na be megyünk?
-Hát persze kicsim       és ezzel átkarolta csípőjét persze előtte megbizonyosodott róla hogy nincs-e a közelben senki. Majd elindultak befelé.
-Jónapot köszönt Tom. Van 1 aszalfoglalásunk Kaulitz névre.
-Ige kérem fáradjanak utánam.   oda kisérte a férfi az asztalukhoz majd adott mindkettőjüknek 1-1 étlapot.
-Tom te foglaltattál asztalt? Ráadásul a tetőn?
-Ömmm igen gondoltam megleplek.
-Hát sikerült az biztos. És itt nagyon gyönyörű
-Igen szerintem is az.
-Nos uraim sikerült választani?
-Igen      majd mindketten le adták a rendelésüket. És a pincér el ment.
Már az asztal is nagyon el nyerte Bill tetszését az asztal nem volt túldíszítve csak ízlésesen. A közepén volt egy szál rózsa, majd pár szál gyertya. Bill oda sétált a terasz szélére hogy körülnézhessen, közben megérkezett a rendelés a pincér jó étvágyat kívánt és mondta hogy majd még vissza jön h ha esetleg kérnének még valamit. Tom meg köszönte majd oda sétált szerelméhez és hátulról átkarolta.
-Jajj Tom ez annyira gyönyörű.
-Igen kicsim szerintem is nagyon szép    majd belepuszilt öccse nyakába.
-Gyere menjünk enni mondta Tom majd el indult az asztal felé.
Már a vacsora közepén tartottak mikor megszólalt Tom, és meg fogta Bill kezét.
-Tudod Bill ma vagyunk 1 hónaposak és ez szóval ez nekem nagyon sokat jelent.
-Én is szeretlek Tom én már azthittem hogy nem is emlékszel, hogy el felejtetted.
-Jajj kicsim hogy is felejthetném el azt a csodálatos éjszakát mikor megcsókoltál? És mikor aztmondtad nekem hogy szeretsz? Sosem fogom azt az estét el felejteni.
Bill szemeiben pár könny csepp jelent meg mikor meghallotta ezeket a szavakat. -Én sem fogom sose el feledni.
-És  szóval én vettem neked valamit mondta Tom majd egy kis dobozt húzott elő  a zsebéből. Bill ki nyitotta azt a dobozt nagyon meghatódott egy B és egy T betű volt összefonódva benne  és a hátukra az volt írva hogy szeretlek. Bill fel állt és megcsókolta bátyát akkora szenvedéllyel de mégis gyengéden mint eddig még soha.
-köszönöm     én is vettem neked valamit   kivette majd oda adta szerelmének Tom felnézett majd kinyitotta a lélegzete is elállt egy halálfejes gyűrű volt benne amit már rég kinézett magának, de nem is említette Billnek. Gravírozva is volt a belsejébe: Szeretlek   csak ez az egy szó de neki mégis többet jelentett bárminél.
Tom is meg csókolta szerelmét. Majd megölelte de el sem akarta ereszteni. Ahogy Bill törékeny teste elveszett ez ő karjaiban. Viszont a pincér meg zavarta őket meg kérdezte hogy kérnek-e még valamit.
-Nem köszönnyük majd a számlát lérnénk.     Válszolta Tom egy hatalmas mosollyal az arcán miközben simogatta öccse fenekét. A pincér át nyújtotta a számlát kifizették majd távoztak.

A kocsiban:
-Tom te megbolondultál a pincér szeme előtt     De Bill nem tudta fojtatni mondani valóját mert Tom közbe szólt   Nyugi Bill nem láthatta mivel velünk szemben volt és amúgy sem az én hibám.
-Mi hogy simogattad a fenekemet? kérdeztem Bill már nevetve.   Hát akkor kié? hm?
-A tiéd válaszolta Tom könnyelműen
-Az enyém? mégis hogy lehetne?         Eköbnen már Tom leparkolt és be mentek a házba majd a konyhába inni valamit Bill töltött mindkettőjüknek pohár narancslevet.
-Úgy cica hogy a te seggedet nem lehet békénhagyni. Majd fel ült a konyhapultra Billt pedig magával vonta és megcsókolta. Közben kezével a fenekét simogatta majd miután befejezték a csókolózást rácsapott egy nagyot Bill hátsójára erre ő feljajdult.
-Jólvanna nem lehetett kihagyni.
Tom a te szemszögedből sok mindent nem lehet ki hagyni ahogy elnézem. Majd meg csókolta Tom telt ajkait.
Tom le szált a konyhapultról majd ölbe kapta Billt és a kanapé felé vette az irányt. De közben ügyelve arra is hogy még csak véletlenül se szakadjon el ajkaik egymásétól. Majd mi után oda értek a kanapéhoz Tom óvatosan letette rá szerelmét ügyelve nehogy fájdalmat okozzon neki. Már épp egymás felsőjét vették volna le egymásról mikor meg szólalt Bill mobilja. - Ne vedd fel búgta Bill fülébe Tom    
-várj csak megnézem ki az.    Andreas neve ált a kijelzőn.     -Ki az? Kérdezte Tom Miközben Bill nyakát csókolgatta.   
-Andreas
-A francba neki is a legjobbkor kell zavarnia.   Jólvan vedd fel mert különben mérges lesz. Különben is ki tudja hogy mitakar.
-Jólvan sóhajtott egy nagyot      gyorsan nyomott még egy csókot szerelme szájára majd fel vette.    -Halo  
-Na végre már azt hittem sosem veszed fel azt az átkozott mobilt
-Bocsi Andreas dolgom volt.
-Jólvan akkor nem is zavarlak tovább csak gondoltam holnap át ugornák h ha esetleg otthol vagytok mert már rég láttuk egymást.
-Persze gyere csak nyugodtan
-Mit akart már megint eközben Tom már javában a TV-t kapcsolgatta
-Holnap majd át fog nézni valamikor mert már rég volt itt közben le hajtotta fejét Tom izmos melkhasára.
-A fenébe már én holnap csak veled szerettem volna lenni. Semmi kedvem sincs Andreashoz.
-hé Tom ne feledd h ő már nagy régóta a barátunk.
-Tudom cica csak akkor nem tudok holnap veled lenni.
-Mért ne tudnál nem mész sehova és erre Bill felkacagott.
-De "úgy "nem tudok veled lenni.    Elegem van abból hogy soha nem tudlak nyugottan megcsókolni mert attól kell tartanunk hogy valaki meglátja esetleg le is fényképezi.        Mondta Tom duzzogva
-hé-hé nyugi jobb így míg senki sem tud róla képzeld akkor mitszólna mindenki.
-Igen ez igaz unommár hogy neked mindíg igazad van cica.   és megcsókolta szerelmét jó hosszan és gyengéden.



Kééérek komikat :D

köszönöm :D

Hát nem tudom hogy azt most el fogjátok-e olvani vagy nem de azért kiírom mert én ennek nagyonnnn örülök.
tegnap már eddig több mint 100-an néztek fel ide és nekem ez nagy szám hisz kb 1 hete kezdtem el azt :D
Viszont eddig még csak 1 ember írt komit hááát nem tudom hogy ő nézett-e fel ilyen sokszor amit mondjuk kétlek mert hát ez rengeteg már nap alatt. De azért nagyon de nagyon köszönöm és neki is köszönöm h írt komikat mert h ha ő nem írt volna valószinűleg  már nem is írnék ide fel semmit :( Szóóóóval neki is nagyon de nagyon köszönöm :D:D:D